Nydyrking av jord

Har du areal som kan egne seg til landbruksareal? La oss gjøre jobben! Det er både effektiv og lønnsomt for deg som bonde.
Ta kontakt

Fokuser på drifta – og la oss ta hånd om nydyrking av jord

SliteSterk hjelper landbrukere som ønsker hjelp med nydyrking. Det er både effektivt og lønnsomt på sikt. Magnar Arnøy er en av bøndene som tenker litt utenfor boksen, og som har fått hjelp av SliteSterk. Med nytt fjøs, trengte han mer jord.

– Jeg hadde 15 mål som skulle dyrkes opp. På fire dager hadde gjengen i SliteSterk effektivt ryddet bort alle røtter, fylt opp med sand og planert ut nylandet. Kostnaden ved dette kan virke stor, men jeg har tjent inn dette på ca. fire år hvis jeg regner på en innkjøpspris på 450,- per høyball, forteller Arnøy som er veldig godt fornøyd med jobben som er gjort. Bonus for ham er at han slipper drenering og sparer en god del i grøfting også.

– Hadde jeg hatt egen gravemaskin – så hadde jobben tatt mange måneder. I tillegg måtte jeg tenkt på vedlikehold av maskina. Det har jeg ikke tid til, jeg skal jo drive gård også.

Har du areal som kan egne seg til landbruksareal? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat, så ser vi på hva vi kan gjøre sammen!

No items found.
Innhold, drift og utvikling: